Vattenavstängning Odonvägen 18 juli

Ett planerat underhållsarbete med vattenledningarna i Odonvägen i Lindome sker den 18 juli som innebär att vi tillfälligt behöver stänga av vattnet i området.

En illustration oms visar en vattenkran där vatten rinner ner i ett handfat.

Vattnet är avstängt

Mellan klockan 10.00 och 14.00 den 18 juli.

Tiden är preliminär och kan bli längre eller kortare.

Berörda gator: Odonvägen, Lindome

Tappa upp vatten

Tappa upp vatten i förväg för dina hushållsbehov under tiden arbetet pågår. Vid behov kan vatten hämtas ur en liten kran vid någon av stadens fungerande vattentankstationer.

Missfärgat vatten?

Efter ett vattenarbete eller en vattenavstängning, oavsett om det är planerat eller akut, kan vattnet komma stötvis och vara missfärgat. Det är ofarligt att dricka vattnet. Missfärgningen beror på att det kommit in luft i ledningarna när de öppnats vilket gör att järn och manganutfällningar lossnar i rören. Spola tills vattnet blir klart igen om det händer.

SMS vid VA-störningar

Mölndals stad använder sig av SMS vid akuta eller planerade avbrott i dricksvattenleveransen. Om ditt mobilnummer inte är registrerat på din adress (till exempel om det är en företagsmobil, kontantkort etcetera) behöver du själv registrera ditt nummer. Du kan även ange en e-postadress om du vill få information dit.

Kontrollera om vår tjänst har ditt nummer

Du kan kontrollera om det finns ett nummer registrerat på din adress för att vara säker, vissa teleoperatörer verkar inte leverera nummer.

Läs mer om SMS-avisering, där kan du kontrollera eller ange ditt nummer eller e-post.

Läs mer om andra VA-arbeten och vägarbeten.

Relaterad information

Det här får du för avgiften

När vi gör arbeten på ledningsnätet gör vi det för att du och alla andra invånare ska ha vatten i kranen. Avgifterna som du som fastighetsägare betalar för vatten och avlopp går till drift, underhåll och investeringar för att säkra ett rent dricksvatten och ett välfungerande avlopp också i framtiden.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad